Jesteśmy nad morzem

Inspiracją do tworzenia naszej kuchni jest natura i zmieniające się pory roku, a podstawę dań stanowi sezonowość, dlatego w naszym menu znajdują się tylko świeże, często lokalne składniki.

big-image
small-image

Zupa rybna

W karcie a'la carte królują różne gatunki ryb w wielu smakach, wołowina, risotto, makarony własnej produkcji, a także pozycje wegańskie: zupy, dania główne i desery.

Spróbuj naszej zupy rybnej: połączenia kilku rodzajów ryb z delikatnym mleczkiem kokosowym z warzywami, ostrą szczyptą chilli i odświeżającą nutą limonki. Głębię rozmaitych aromatów podkreśla wyrazista w smaku kolendra.

Menu Weekendowe

Nasi szefowie kuchni co tydzień proponują nowe menu inspirowane podróżami, sezonowością i zasobnością lokalnych gospodarstw oraz regionalnych i krajowych dostawców. W ten sposób powstają dania i desery nieszablonowe w smaku, odsłaniające nową przyjemność jedzenia.

big-image
small-image
big-image
small-image

Wino

Otwórz kartę, w której znajduje się ponad 100 pozycji win, łączących w sobie pasję naszego sommeliera z potrzebami gości. Poczuj odprężenie, które uwalnia się z winnego aromatu i posłuchaj historii, która kryje się za każdą etykietą. A jeśli masz ochotę na więcej opowieści, zapraszamy na wieczory z winem.

Menu