img-kucharz-rw1

Kucharz a’la carte

Szukamy osoby, którą cechuje:

  • umiejętność pracy w zespole,
  • komunikatywność i otwarte nastawienie,
  • sumienność w wykonywaniu powierzonych zadań,
  • doskonała organizacja pracy.

Szukamy osoby, która będzie:

  • przygotowywała potrawy zgodnie ze standardami restauracji,
  • dbała o estetykę potraw,
  • utrzymywała porządek w miejscu pracy.

Moja praca to połączenie pasji z rzemiosłem. Codziennie staram uczyć się czegoś nowego i przekazywać tę wiedzę dalej. Jestem miłośnikiem piękna produktu, jego świeżości, pochodzenia i zastosowań. W końcu to od niego wszystko w kuchni ma swój początek

Wiktor Ignaczak

szef kreatywny

Poznajmy się

Wyślij swoje CV

Prosimy o dołączenie do cv klauzuli:

Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez Shuum Hotel Agnieszka Trafas, prowadząca działalność gospodarczą pod adresem ul. Tadeusza Kościuszki 17, 78-100 Kołobrzeg, NIP 6711416749 podanych przeze mnie danych osobowych, w tym wizerunku, dla potrzeb procesu rekrutacji. Oświadczam, że zapoznałam/em się z informacjami o przetwarzaniu moich danych osobowych w związku z procesem rekrutacji.

Oferujemy:

  • ciekawą pracę w doświadczonym zespole, przyjaznej, nieformalnej atmosferze,
  • pracę w restauracji, która otrzymała 2 czapki w przewodniku Gault&Millau Polska,
  • pracę w systemie 2 na 2 (dwa dni pracy, dwa dni wolnego),
  • możliwość rozwoju zawodowego,
  • stabilne warunki zatrudnienia,
  • pakiet socjalny, m.in.: posiłki pracownicze, możliwość dołączenia do ubezpieczenia grupowego, premie świąteczne, nagrody uznaniowe, wyjazdy integracyjne.
  •  

    *Oferta bez możliwości zakwaterowania.

Pozostałe oferty