Wino & dziczyzna vol. 3

Tatar z jelenia i Spätburgunder Merdinger Bühl, Stek z sarny i Finca Museum Reserva oraz 5 innych par wino plus dziczyzna.

Niekwestionowana Królowa Mięs, czyli Dziczyzna. Ceniona za jakość mięsa i wartości odżywcze, niską zawartość tłuszczu, wyjątkowe walory smakowe. Idealnie smakuje w towarzystwie owoców i czerwonego wina. Jakiego? Spätburgunder Merdinger Bühl o lekkim i delikatnym smaku z nutą wędzoną będzie świetnym towarzyszem tatara z jelenia. Z kolei stek z sarny idealnie pasować będzie do subtelnego i wyrafinowanego Finca Museum Reserva.
Jeśli macie ochotę zasmakować więcej wykwintnych dań z dziczyzny i poznać tajniki łączenia ich z winem, serdecznie zapraszamy na spotkanie w restauracji hotelu Shuum pt. „Wino & Dziczyzna”. Czeka na Was prawdziwa uczta inspirowana lasem i naturą.

Godzina: 18:00

Miejsce: Lobby Bar

Cena: 140 zł/os.

Rezerwacje: Wojtek Dubis, tel. +48 731 708 761