Wino & egzotyczne mięsa vol. 1

Czerwone wina z Kaliforni ze szczepów Cabernet sauvignon, Merlot, Zinfandel i Pinot Noir w parach ze stekami z kangura, strusia, krokodyla i renifera.

Jakie najdziwniejsze danie jedliście w swoim życiu? Czy był to może stek z kangura lub renifera? A może próbowaliście mięsa strusia lub wiecie już, jak smakuje krokodyl? Do odważnych świat należy! Dlatego bardzo serdecznie zapraszamy Was na spotkanie w restauracji Shuum pod hasłem „Wino & Egzotyczne mięsa”. Tym oryginalnym i niecodziennym potrawom będą oczywiście towarzyszyć najznakomitsze wina. Nasi sommelierzy przygotują specjalną degustację czerwonych win z Kalifornii ze szczepów: Cabernet Sauvignon, Merlot, Zinfandel i Pinot Noir. Na naszym gości czeka prawdziwie egzotyczna podróż kulinarna pełna nowych, wciąż nieodkrytych smaków i aromatów. Tego nie wolno przegapić!

Godzina: 18:00

Miejsce: Lobby Bar

Cena: 160 zł/os.

Rezerwacje: Wojtek Dubis, tel. +48 731 708 761