Nasza filozofia

Kuchnia z wartościami

Zmysłowa przyjemność smakowania, uważność jedzenia i celebracja posiłków, gotowanie z miłością i poszanowanie natury oraz wspieranie ekologicznego rolnictwa to wartości, którymi kierujemy się, przygotowując dania dla naszych gości. 

Warzywa i owoce z ekologicznych upraw, produkty od regionalnych dostawców i zawsze sprawdzone źródło pochodzenia na stałe jest wpisane w nasze menu. 
Inspiracją do tworzenia naszej kuchni jest natura i zmieniające się pory roku, a podstawę dań stanowi sezonowość, dlatego w naszym menu znajdują się tylko świeże, często lokalne składniki.

Restauracja Północna

Rozkoszuj się smakami

Skosztuj pysznych śniadań i obiadokolacji przygotowywanych z myślą o Twoim dobrym samopoczuciu.
Rozpocznij dzień w atmosferze intymności i spokoju nieśpiesznym śniadaniem z aromatyczną kawą, w przyjemnym otoczeniu nadmorskiej zieleni. Od rana czeka na Ciebie świeży, pieczony na miejscu chleb z chrupiącą skórką oraz aromatyczne mieszanki herbat, a dzięki przeszklonej części restauracji hotelu nad samym morzem odczujesz jego bliskość.
Usiądź wygodnie i rozkoszuj się chwilą...

Popołudniowy odpoczynek

Lobby bar

Odetchnij w kameralnej atmosferze, która zachęca do relaksu i celebrowania wyjątkowych chwil w gronie najbliższych. Poczuj moment odprężenia przy kawie lub kieliszku wina, bądź smakując koktajle, likiery, nalewki, miody pitne i robione na miejscu bittersy. Co miesiąc nasi barmani przygotowują nową kartę koktajli, która powstaje z miłości do smaku w oparciu o naturalną obfitość sezonu.

Domowa Manufaktura

Moc natury

Wiele naszych produktów robimy na miejscu. Dzięki temu wiemy, z jakich składników powstają, możemy tworzyć autorskie smaki i ograniczamy odpady.
Na gości, którzy wybrali hotel Shuum w Kołobrzegu, codziennie czekają świeżo wypiekane chleby na bazie naturalnych zakwasów, wyrabiane na miejscu dżemy, krem czekoladowy, orzechowy, wędliny, przetwory, marynaty oraz sezonowe napoje według własnych receptur. Latem można się ochłodzić, pijąc mrożone herbaty i lemoniady, a zimą kompoty, które pobudzą organizm i dostarczą niezbędnych witamin.

W trosce o Wasze zdrowie

Dania bezglutenowe

Jako jedyna sieć hotelowa w naszej restauracji oferujemy dania całkowicie bezglutenowe. Bezpieczne dla Gości z silną nietolerancją glutenu potrawy, powstają w certyfikowanej restauracji Trattoria Sano – Gluten Free. Pyszne, bezglutenowe dania w słoiczkach, zjesz na miejscu lub zabierz na wynos.

Zgoda na pliki cookie
Konfiguracja
O plikach cookie