Nasze menu powstaje z miłości do gotowania i natury, a główną inspiracją do powstania karty są zmieniające się pory roku.

Smakuj w duchu slow life

Zmysłowa przyjemność smakowania, uważność jedzenia i celebracja posiłków, gotowanie z miłością i poszanowanie natury oraz wspieranie ekologicznego rolnictwa to wartości, którymi kierujemy się, przygotowując dania dla naszych gości.

Nasze działania i kuchnia zostały wielokrotnie nagrodzone, dlatego możemy powiedzieć, że jesteśmy jednym z hoteli z najlepszym jedzeniem w Polsce nad Bałtykiem.

Naszą codzienną pracą udowadniamy, że prowadzenie restauracji w Kołobrzegu w nawiązaniu do filozofii zero waste jest możliwe. U nas nie znajdziesz napojów serwowanych w plastikowych butelkach czy rurkach. A nasi szefowie kuchni w cudowny sposób nadają drugie życie skórkom cytryny i obierkom z jabłek.

Double Image 1 Left
Double Image 1 Right
Warzywa i owoce z ekologicznych upraw, produkty od regionalnych dostawców i zawsze sprawdzone źródło pochodzenia na stałe jest wpisane w nasze menu. Przywiązujemy taką sama wagę do walorów smakowych i odżywczych składników naszych dań, jak do wartości, które przyświecają naszym dostawcom.

Kuchnia
z wartościami

Warzywa i owoce z ekologicznych upraw, produkty od regionalnych dostawców i zawsze sprawdzone źródło pochodzenia na stałe jest wpisane w nasze menu. Przywiązujemy taką sama wagę do walorów smakowych i odżywczych składników naszych dań, jak do wartości, które przyświecają naszym dostawcom.

Zobacz menu
Szefowie
kuchni
Piotr Buryło

Swoją przygodę z gotowaniem zacząłem ponad 20 lat temu, wtedy przekazano mi wiedzę, z której korzystam w kuchni do dziś i nie chodzę "na skróty". W mojej kuchni króluje kuchnia staropolska, którą podaję w unowocześnionym wydaniu.

Piotr Buryło

Piotr Buryło

Szef kuchni

Piotr Buryło
Chief Image 1
Chief Image 1

Moja praca to połączenie pasji z rzemiosłem. Codziennie staram uczyć się czegoś nowego i przekazywać tę wiedzę dalej. Jestem miłośnikiem piękna produktu, jego świeżości, pochodzenia i zastosowań. W końcu to od niego wszystko w kuchni ma swój początek. Twierdzę, że dzień kucharza musi zaczynać się perfekcyjnym Mise en place. Szczególnie inspiruje mnie dorobek Anthonego Bourdaina.

Wiktor Ignaczak

Wiktor Ignaczak

Szef kreatywny

Certyfikaty i wyróżnienia

certificates_l_art

l’Art de la cuisine Martell

III miejsce

2015

certificates_l_art

l’Art de la cuisine Martell

I miejsce

2014

certificates_culinary

Chef Culinary Cup

II miejsce

2014

certificates_wine_spectator

Wine Spectator Lipiec 2018

Award of Excellence

2018

certificates_poland_best

Poland Best Restaurants 2018

Grand Award 3 Widelce

2015

certificates_culinary

Chef Culinary Cup

III miejsce

2015

certificates_gault

Gault&Millau Polska

2 czapki w przewodniku

2017

2018

2019

2020

certificates_gault

Gault&Millau Polska

Czapka w przewodniku

2016

certificates_wine

Wine & Food Noble Night 2018

W gronie 12 finalistów

2018

certificates_psa

Perfect Spa Award

2023

Nasz
zespół

Pracujemy w gronie miłośników gotowania, smakowania oraz odkrywania. Nie boimy się nieoczywistych połączeń i podążania własnymi ścieżkami, dzięki czemu możemy zaoferować naszym gościom wyjątkowe kompozycje smaków i aromatów.

Godziny otwarcia

13:00 - 23:00

Codziennie

13:00 - 22:30

Przyjmowanie zamówień

Zarezerwuj stolik:

+48 94 355 4020

Dorośli
2
Dzieci
0